.
2 Fabiola - Pat Krimson en Loredana
maandag 22 augustus 2022

Loredana: “Ik vind zijn mening erg belangrijk”

Ze trouwen volgend jaar

Toen Pat Krimson Loredana ten huwelijk vroeg was de zangeres helemaal overdonderd. Ze mag dan al vele jaren samen zijn met de DJ, een huwelijksaanzoek had ze nooit verwacht. En volgend jaar is het dan eindelijk zo ver.

“We verlangen er enorm naar. Er ligt nog geen datum vast en waarschijnlijk zal het niet in de zomer zijn. Dan leggen we onze focus het liefst op optreden. Momenteel ben ik foto’s aan het verzamelen van trouwkleedjes. In september komt de volledige collectie eraan en kan ik ze in het echt zien. Pat gaat mee beslissen welke jurk ik ga aandoen”, glundert Loredana in Dag Allemaal.

Dat is dus niet helemaal volgens de traditie, maar dat vindt Loredana niet erg. Zij vindt de mening van Pat erg belangrijk.

“Ik zou het erg vinden als hij teleurgesteld is terwijl ik naar het altaar wandel. Ook voor de Gouden Schoen heeft hij mijn jurk gekozen. Hij is mijn persoonlijke Jani.”

Het moet de mooiste dag van hun leven worden en daar hebben Pat en Loredana veel voor over. Zoveel, dat ze zelfs twee feesten organiseren. “Een klein feest met familie, vrienden en naasten waar goed eten en gezellig samenzijn centraal staat. Het tweede wordt een extravagante knalparty, dat Pat volledig mag organiseren.”