.
2 Fabiola: Loredana en Pat Krimson
dinsdag 16 mei 2023

Loredana: “Ik verlies niet graag de controle”

Ze moest veel hulp vragen

Het gaat nog steeds hard voor Loredana, Pat Krimson en 2 Fabiola. Dat heeft een grote invloed op de dromen van Loredana. Die gaan dan ook heel vaak over muziek. Al speelt haar gezondheid ook vaak een onderwerp in haar dromen.

“Ik heb twee jaar geleden een tumor aan m’n speekselklier gehad, laatst moest ik daarvoor op controle en in de dagen en weken voordien had ik daar nachtmerries over. Ik heb de laatste jaren gesukkeld met m’n gezondheid. Ik heb drie zware operaties ondergaan”, vertelt Loredana in Het Laatste Nieuws.

Eerst werd de zangeres geopereerd in 2016, en dan nog eens 4 jaar later. Daar heeft ze erg vanaf gezien. Haar gezicht was gedeeltelijk verlamd omdat het zenuwstelsel was aangetast. Voor zowat alles moest ze beroep doen op haar man Pat Krimson.

“Dat vond ik moeilijk. Ik verlies niet graag de controle. Stap voor stap is het goed gekomen, maar nog elke dag word ik wakker met het gevoel alsof ik klop heb gekregen. Alles is mooi geheeld, maar ik word nog heel snel moe. En met zekere regelmaat krijg ik ook vocht in m’n gezicht omdat m’n lymfeklier weg is. Dat moet ik er dan laten uitwrijven door de osteopaat.”

Download onze app voor Android of iOS