.
Loredana in The Masked Singer
zondag 1 mei 2022

Loredana: “Ik heb veel gemist”

"Soms stuur ik een hartje zodat ze weten dat ik aan hen denk"

De Limburgse zangeres Loredana is een fenomeen op het podium. Hoge noten, lage noten, ze haalt ze allemaal moeiteloos. Dat is volgens haar te danken aan haar goede fysiek, die ze steevast onderhoudt. Ze vertelt er wat meer over in Nina, een weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

Haar talent konden we recent bewonderen in het zangprogramma 'The Masked Singer' op VTM, waar Loredana knap tweede werd. “Ik geniet van wat ik momenteel mag doen. Elk weekend optreden is mijn van kinds af aan al een droom van mij geweest”, licht ze toe.

“Als ik optreed, wil ik er echt staan. Daar gaat een hele opwarming aan vooraf, met gewichten en op de hometrainer. Door mijn lichaam te verzorgen, kan ik een goede performance neerzetten”, vertelt ze aan Nina.

“Iedereen van mijn familie en vrienden weet dat ik er keihard voor gewerkt heb. Ik heb al veel feestjes moeten missen”, zegt ze daarover. Toch onderhoudt ze het contact. “Om hele brieven te versturen ontbreekt het me aan tijd, maar ik stuur af en toe een hartje om te laten zien dat ik aan hen denk”, aldus het Limburgse stemgeweld.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana