.
Loredana
zondag 28 mei 2023

Loredana: “Ik heb dat veel te lang laten aanslepen” 

Ze zou niks willen veranderen 

Loredana heeft al heel wat mooie momenten gekend, maar het is niet altijd rozengeur en mannenschijn geweest. Ze is heel dankbaar voor haar gezondheid, want daar liep het niet altijd zoals het moest.

“Ik ben geopereerd aan een tumor in mijn keel. Ik werd kort na die operatie gecontacteerd door een meisje dat hetzelfde had meegemaakt. Ze had minder geluk dan ik. Zij moest wel chemo krijgen. Ik ben blij dat mij dat bespaard is gebleven en dat de tumor gewoon kon worden weggesneden”, vertelt Loredana in Het Laatste Nieuws.

Ook de mama van Loredana weet wat het is om een tumor te hebben. Zij werd geconfronteerd met een hersentumor, maar werd net als Loredana goed geholpen door de beste chirurgen en dokters.

“Het leven bestaat nu eenmaal uit vallen en opstaan en ik weet niet of ik iets zou willen veranderen aan mijn geschiedenis. Misschien dat ik mijn vorige relatie te lang heb laten aanslepen. We waren samen toen we 17 waren en we zijn uiteindelijk acht jaar samen gebleven. Ik zou me zo jong niet meer binden.”

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana