.
2 Fabiola
zondag 14 augustus 2022

Loredana: “Ik had geen zin meer om te zingen”

Ze moest onder het mes

De voorbije maanden konden we niet om Loredana heen. Naast haar succes met 2 Fabiola heeft ze nu ook veel succes als solo-zangeres. Deze zomer staat ze op verschillende podia in Vlaanderen, zowel alleen als met haar toekomstige man Pat Krimson aan haar zijde.

Maar ook op televisie leek Loredana overal te zijn. Na haar succesvolle passage in ‘The Masked Singer’ verscheen ze deze zomer ook in ‘Waarheid, durven of doen’ en zal ze te zien zijn in I Can See Your Voice.

“Pat en ik stellen ook enkele vragen in ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’. Pat mocht normaal in 2014 meedoen, maar hij moest vier dagen voor de opnamen afzetten omdat hij geopereerd werd aan zijn oog”, vertelt Loredana aan Dag Allemaal.

Ook Loredana moest onder het mes. Vlak voor corona ontdekten ze een tumor in een lymfeklier in haar hals die moest worden weggenomen.

“Dat was intens. Mijn gezicht was deels verlamd. Dat gezwel zat op een zenuw, waardoor mijn ogen apart dicht gingen. Iedere dag had ik pijn. Ik had zelfs geen zin meer om te zingen. Ik ben bang geweest dat het zo ging blijven en dat ik nooit meer op een podium zou kunnen staan.”