.
2 Fabiola: Loredana en Pat Krimson
donderdag 1 juni 2023

Loredana: “Ik ben gewoon heel serieus” 

Romantiek was niks voor haar 

Heel wat jonge mannen en vrouwen hebben al meerdere relaties gehad voordat ze zich binden aan hun echte grote liefde. Ook Loredana had iemand anders voor ze met Pat Krimson een relatie begon

Ze was samen met een andere jongen sinds haar 17de en de twee zouden zo’n acht jaar samen blijven. Maar door op zo’n jonge leeftijd al een lange relatie te hebben, heeft ze nooit echt veel rondgefladderd.

“Ik heb dat ook niet gemist. Ik was gewoon heel erg serieus. Romantiek bijvoorbeeld, dat was niet aan mij besteed. Of dat dacht ik toch. Want toen Pat en ik in 2015 een koppel werden, was het er plots wel. Pat is op dat vlak helemaal het andere uiterste van mij”, zegt Loredana in Het Laatste Nieuws.

Loredana is een gelukkige vrouw, al zijn er dingen die haar ook wel eens ongelukkig maken. Zo vindt ze alle online kritiek op elkaar heel erg jammer.

“Vroeger vertelde je iets op café en als je er niet was, had je het niet gehoord. Maar sinds de smartphone weet je alles en hoor je alles, ook als je dat niet wil. Het is zoveel allemaal. Ik moet er soms echt even van weg. Gelukkig blijf ik zelf redelijk gespaard van de onlinekritiek.”

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana