.
Loredana
donderdag 2 februari 2023

Loredana: “Hij zal de show geweldig presenteren”

Ze is erg benieuwd naar Jens Dendoncker

Een nieuw seizoen van ‘The Masked Singer’ staat in de startblokken. Nieuwe figuurtjes maken hun opmars en iedereen is al druk bezig met het ontmaskeren van Tovenaar, Kosmos, Skiwi en alle anderen.

Wie ook uitkijkt naar het nieuwe seizoen is Loredana, die vorig jaar in het pak van Ridder kroop. Zij is erg benieuwd naar de nieuwe pakken en wie er allemaal in verborgen zit.

Nieuw dit jaar is dat niet langer Niels Destadsbader presentator is van dienst, maar dat die rol wordt overgenomen door Jens Dendoncker.

“Jens gaat dat heel goed doen. Jens zat eerder bij de speurder en toen zag je al dat hij zich geweldig amuseert in ‘The Masked Singer’. Jens is een heel leuke en grappige kerel. Ik ben ervan overtuigd dat hij die show op zijn manier geweldig zal presenteren”, zegt Loredana in Tv Familie.

Mochten ze Loredana vragen om terug in zo’n pak te kruipen, ze zou geen moment twijfelen. “Oké, het is niet simpel. Je moet je focus kunnen houden, je ademhaling onder controle kunnen houden en vooral niet panikeren. En i moest dat dan nog in de coronaperiode doen. Die extra maskers maakten het soms nog moeilijker. Maar ik zou niet twijfelen. Het was een fantastische ervaring!”