.
Loredana
zaterdag 15 oktober 2022

Loredana de Amicis: “Steeds meer solo op het podium”

Loredana vaker zonder Pat op het podium

Niet alleen met 2 Fabiola heeft Loredana de Amicis veel succes, ook solo doet de zangeres het lang niet slecht. Begin vorig jaar werd Loredana 2de in ‘The Masked Singer’ en ook ‘Liefde Voor Muziek’ werd een succes.

“Sinds mijn deelnames aan die twee programma’s word ik vaak als solo-artieste geboekt. En als alles goed gaat breng ik in oktober een nieuwe Engelstalige single uit. Mijn vorige, ‘Dreamers’ is te horen in de nieuwe film ‘Rewind’ van Céline en Michiel”, zegt Loredana in Story.

Maar ook van 2 Fabiola zijn we nog lang niet vanaf. Met de pre-selecties van Eurosong in het vooruitzicht wagen ook Pat Krimson en Loredana opnieuw hun kans.

“We hebben ons inderdaad ingeschreven. Deze kans kunnen we gewoon niet laten liggen. Hopelijk halen we de preselecties op televisie en scoren we terug een monsterhit zoals ‘She’s after My Piano’. Het is de ideale manier om ons te tonen aan het publiek en dan maakt het niet uit of we winnen of niet.”

Loredana en Pat zullen het alvast sportief opnemen als het hen misschien ook dit keer niet lukt om naar het grote muziekfestival te gaan. “Elke wedstrijd is een unieke ervaring, het schrikt me ook niet af om op mijn bek te gaan. Ik doe gewoon mijn best.”

Download onze app voor Android of iOS