.
Loredana
woensdag 6 maart 2024

Loredana: “Dat heeft me naar beneden getrokken”

Maar ze liet het niet gebeuren

Loredana heeft spannende tijden gekend toen ze op de sukkel raakte met haar gezondheid. Haar laatste operatie dateert nu van 2 jaar geleden, vlak voor corona. Toen voelde ze een druk in haar onderbuik.

“Er werd een cyste op mijn eierstokken ontdekt. Om die te verwijderen moesten ze mijn buik opblazen via mijn navel. Maar er werden ook drie puncties in mijn buik gezet, waardoor mijn buikspieren niet meer werken zoals voorheen. Ook na deze ingreep mocht ik wekenlang niet zingen en optreden. Doordat mijn passie wegviel, stond mijn leven on hold. Dat heeft me naar beneden getrokken. Maar na een tijdje dacht ik: 'Dit mag ik niet laten gebeuren, ik moet weer vooruit”, zegt ze in Tv Familie.

Wanneer je zoveel sukkelt met je gezondheid en je grootste passie even op on hold wordt gezet, dan pas besef je vaak dat je echt gezegend bent als je grootste passie ook je job is.

“Ik denk dat iederéén zich erin moet trainen om het glas halfvol te zien. Zelfs zij die geen gezondheidsproblemen hebben. Maar in momenten van strijd kunnen we inderdaad leren om dankbaar te zijn voor wat we hebben en ons bewust worden van de positieve aspecten van ons leven. Maar dat je gezondheid vaak wordt beschouwd als je hoogste goed, dat is terecht. Het vormt de basis voor ons welzijn en ons vermogen om te genieten van het leven. Wanneer je gezondheid tegensputtert, verwatert het belang van mooie kleren, rijkdom en succes. En iedereen kan onverwacht met gezondheidsproblemen worden geconfronteerd, hé. Van jong tot oud en van arm tot rijk.”

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana