.
Loredana
zondag 10 maart 2024

Loredana: “Dat gaat nu niet meer”

Het is een gevolg van de operaties

Na veel problemen met haar gezondheid staat Loredana gelukkig alweer een tijdje op het podium zonder veel problemen. Performen is tenslotte een topsport en daarvoor moet je je conditie toch onderhouden. Maar zware trainingen zitten er voor Loredana niet meer in.

“Dat gaat niet meer na al mijn operaties. Maar ik ga wel twee keer per week naar de kinesist die mij trainingsoefeningen op maat voorstelt. In de winter durf ik zelfs drie keer per week te gaan, maar in de lente en zomer behoud ik vooral mijn fysiek op het podium. Een goede conditie is belangrijk voor mij, want ik wil het publiek geven waarvoor ze gekomen zijn, en dat is waar voor hun geld. Ik leg de lat hoog en doe het graag overal even goed, of ik nu solo of als 2 Fabiola op het podium sta”, zegt Loredana in Tv Familie.

Maar behalve de trainingen op maat, let Loredana ook op haar voeding. Een gezondheidsfreak is ze niet, want ze zal zichzelf nooit chocolade ontzeggen.

“Ik probeer er vooral voor te zorgen dat Pat en ik in drukke periodes voldoende calorieën binnenkrijgen, want op het podium verbruiken we veel energie. Maar je mag ook niet te vettig eten. Ik bereid thuis al eten voor dat licht verteerbaar is.”

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana