.
2 Fabiola - Pat Krimson en Loredana
donderdag 24 februari 2022

Loredana: “Daar droomt toch ieder meisje van”

Hij vroeg haar ten huwelijk na 7 jaar

Enkele weken geleden kondigden Patje Krimson en Loredana aan dat ze gingen trouwen. Pat had Loredana ten huwelijke gevraagd en in 2023 is het eindelijk zover. Naast de voorbereiding van hun trouw is het al een bijzonder drukke periode geweest voor het koppel met 2Fabiola. Zo werken ze volop aan een nieuwe single en is er ook nog 'Liefde Voor Muziek' waarin ze te zien zullen zijn.

Het koppel is al 7 jaar samen en trouwen hoefde voor Pat niet. Toch vroeg hij haar ten huwelijk omdat Loredana toch graag wilde trouwen. “Bijna elk meisje droomt daar toch van? Maar ik wilde geen druk op Pat en onze relatie leggen. Zoiets moet naturel komen. We moesten er allebei klaar voor zijn”, zegt Loredana in Dag Allemaal.

Krimson had alles mooi geregeld en zo goed mogelijk verborgen proberen houden voor Loredana. Toch voelde ze dat er iets in de lucht hing. “Ik merkte dat hij wat zenuwachtiger was dan anders. Hij had me een tijdje geleden de ring van zijn moeder laten passen, maar ook daar stelde ik me geen vragen bij. Zo wist hij natuurlijk de maat”, glundert ze.