.
Loic Van Impe
vrijdag 11 november 2022

Loïc Van Impe: “Ik wil stage doen in een restaurant”

Oude liefde roest niet

Wie Loïc Van Impe over de vloer krijgt, die komt maar beter uit zijn pijp om iets lekkers op tafel te toveren. Al vindt Loïc niet per se dat hij een moeilijke eter is. Maar wel een kritische.

“Ik zal het ook gewoon zeggen als het niet lekker is. Het leven is te kort om slecht te eten en te drinken. Pas op, dat moeten geen gerechten zijn uit een sterrenrestaurant hé. De frituur is voor mij zeker evenwaardig. Maar ik wil geen lauw bier drinken of een kip eten die vanbinnen nog niet helemaal gebakken is”, bekent hij in Story.

Fans van de chef zijn ondertussen blij met de release van het nieuwe kookboek van Loïc. Zijn derde in drie jaar tijd. Dat is behoorlijk veel.

“Maar daarom ga ik nu een pauze inlassen. Ik wil graag wat tijd steken in het uitwerken van een nieuw tv-programma dat ik zelf bedacht heb. En ik zou volgende zomer graag twee maanden stages willen doen in restaurants om opnieuw geïnspireerd te raken.”

Maar helemaal verdwijnen van het scherm doet Loïc voorlopig niet. Zo komt er binnenkort een tweede seizoen van ‘Tussen 2 vuren’ en is hij nog elke dag te zien in ‘Fou de cuisine’ op RTL-TVI

Bio van Loïc Van Impe

Meer Over:

Loïc Van Impe