.
Johny Voners en Loes Van den Heuvel
woensdag 16 maart 2022

Loes Van den Heuvel: “Ik babbel nog geregeld tegen hem”

Ze mist hem nog elke dag

Het is ondertussen al twee jaar geleden dat Johny Voners overleed. Zijn tv-echtgenote Loes Van den Heuvel bleef alleen achter en denkt nog vaak aan Johny. Door zijn dood geniet ze nog meer van het leven en brengt veel van haar tijd door in Spanje.

“Er gaat geen dag voorbij of ik denk nog aan mijn sjouke. Johny’s foto staat bij mij thuis op een altaar, samen met portretten van andere overleden dierbaren. Hij is nog steeds erg aanwezig in mijn leven. Regelmatig brand ik een kaars voor hem of babbel ik tegen hem. Gewoon even ‘goedendag’ zeggen of ‘ah, hier is mijn sjouke’”, vertelt Loes aan Story.

Toen Johny stierf verloor Loes niet alleen een collega maar ook een goede vriend. “Ik was zelfs getuige op zijn huwelijk met Annemie. Ik schonk hem als zijn tv-vrouw weg aan zijn echte vrouw. Van Alle mannen die ik heb gekend en die op mijn pad zijn gekomen is Johny de beste, de volledigste en de belangrijkste. Zo’n lieve en wijze man. We leken ook wel wat op mekaar. Allebei wat teruggetrokken en gereserveerd. We voelden elkaar aan zonder woorden.”