.
Aster Nzeyimana en Lize Feryn
dinsdag 26 april 2022

Lize Feryn: "Tegen glazen deur gebotst"

Ze maakte een opvallende eerste indruk

Tegen een glazen deur lopen, het kan de beste overkomen. Meestal wordt daar achteraf niet meer over gesproken omdat die situatie enigszins gênant is, maar Lize Feryn heeft daar geen problemen mee. In de editie van Billie, een bijlage van Gazet Van Antwerpen, vertelt ze hoe het haar overkwam.

“Ik was net achttien geworden en deed modellenwerk in Milaan. Best druk, want ik moest een ganse dag rondlopen van casting naar casting. Als model is ons uiterlijk ons visitekaartje, dus dat moet steeds piekfijn in orde zijn. Ik liep op dat moment dus rond met tamelijk veel gerief, mijn portfolio en nog extra schoenen om tussenin aan te doen. Ik had mijn handen vol”, verklapt ze in Billie.

Een van die castings speelde zich af in een heel chic kantoor, met allemaal bureautjes die uitkeken op een glazen deur. “Ik wou een onnavolgbare eerste indruk nalaten om zeker de opdracht binnen te halen. Ik zette dus mijn modellenpas in om binnen te wandelen met veel flair, maar botste tegen die glazen deur. Doordat ik al die spullen in mijn handen had, vloog ik achteruit op de grond. Toen drukte iemand heel droog op een knop om die deur te openen. Best gênant”, lacht Lize. “Maar ik heb die job toen wel gekregen!”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lize Feryn

Meer Over:

Lize Feryn