.
Aster Nzeyimana en Lize Feryn
donderdag 21 april 2022

Lize Feryn: "Daar viel ik op mijn kin op de grond"

Ze had heel wat pech op reis

Het gaat Lize Feryn op alle vlakken voor de wind. Haar model- en acteercarrière loopt als een trein en ze startte een eigen modelabel met haar zussen. Recent ging ze met haar vriend Aster Nzeyimana op reis naar Thailand, waar ze een gênant moment beleefde.

“We waren net op restaurant geweest en stapten terug naar onze slaapplaats. Aster liep een eindje voor mij uit en in een zotte bui riep ik: ik ga u pakken! Ik begon te lopen, maar mijn benen raakten verstrengeld in mijn brede broekspijpen. Ik viel met gestrekte benen voorover, recht op mijn kinnebak. Dat deed zoveel pijn!”, zegt ze in Billie, een weekendbijlage van Gazet Van Antwerpen.

“Mijn handen lagen helemaal open en mijn kin was zichtbaar gezwollen. Ik dacht dat ik daarmee mijn dosis pech wel achter de rug had, maar enkele dagen later was het weer prijs”, geeft ze lachend toe. “We huurden een scooter en waren aan het rondrijden, toen er plots een Thaise bij met de angel naar voren tegen mijn wenkbrauw vloog. De volgende dag resulteerde dat in een megadikke buil op mijn hoofd. Mijn oog zat zelfs even dicht door de zwelling. Ik kon niet anders dan de situatie te accepteren zoals ze was en besloot er foto's van te nemen. Zo kon mijn omgeving toch nog eens goed lachen en hadden vrienden en familie er ook nog iets aan”, zegt ze met gemengde gêne en enige trots.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Lize Feryn

Meer Over:

Lize Feryn