.
News Image

Lize Feryn achtervolgt dief op de Meir

Lize Feryn zet spectaculaire achtervolging in…


Lize Feryn was de afgelopen maanden al enkele keren het slachtoffer geworden van een diefstal. En toen ze maandag op de Meir in de verte iemand aan haar splinternieuwe step aan het prutsen zag, besefte ze hoe laat het was. Opnieuw ging ze het slachtoffer worden van diefstal. Maar niet deze keer, moet de actrice gedacht hebben.

Lize Feryn zette met haar lange benen de achtervolging in op de man die ondertussen haar step had losgekregen. Lize zette haar keelgat open en riep luid: “VUILE DIEF. PAK HEM. HIJ IS EEN DIEF!”

Lize Feryn laat haar volgers op Instagram in geuren en kleuren meevolgen met haar spannende verhaal dat eindigde met… een spectaculaire val. Lize Feryn kon de dief aan de jas trekken maar struikelde toen en viel languit op de grond… Maar dat betekende niet dat haar avontuur ten einde was.

Lize Feryn zette nogmaals haar keelgat open en kreeg de hulp van een omstaander die de achtervolging op de onverlaat verderzette. Deze behulpvaardige man slaagde erin de dief tegen de grond te kwakken waarna deze laatste het op een loopje zette. Beschrijving van het sujet in kwestie? “Een grijze blanke vijftiger met een lelijke jas,” aldus Lize Feryn op Instagram.

Lize Feryn bedankte de vriendelijke man die lijf en leden had geriskeerd om haar bezit terug aan de rechtmatige eigenares te bezorgen en glimlachte beleefd naar de menigte die zich ondertussen rond haar had verzameld.

“Doodcontent dat ik mijn step nog had, hinkte ik op en stepte ik naar huis,” besluit Lize Feryn haar ongelooflijke verhaal op Instagram. Het volledige relaas moet je zeker eens nalezen op de Instagram-pagina van de actrice. Het is de moeite waard!

Bio van Lize Feryn

Meer Over:

Lize Feryn