.
News Image

Live Nation onder vuur: Rock werchter stop with this stupid posts

Festivalgangers geloven hun ogen niet.


Het was dinsdag nog precies 100 dagen voor de start van Rock Werchter 2020, tenminste als het festival doorgaat op de geplande datum. Organisator Live Nation besloot dit te vieren met de boodschap 100 dagen naar Rock Werchter 2020. Laat het aftellen beginnen! #RW20. Die boodschap op hun Facebookpagina lokt echter heel wat kritiek uit. Heel wat mensen begrijpen niet waarom Live Nation dit bericht post in tijden dat men het ene evenement na het andere annuleert. Heel wat mensen zijn dan ook van mening dat de organisator het evenement één van de weken of maanden nog zal moeten annuleren.



Geef mensen nog wa hoop, reageert een verbaasde vrouw. Glastonbury is afgelast. Wie is er zo zot om na dit dan al in grote massa te gaan staan.



Schandalig dat jullie dit door willen laten gaan en zo terug voor een hoop besmettingen gaan zorgen. Wees realistisch. Gezondheid gaat voor op inkomsten en winst, hoe erg het ook is, gaat een andere vrouw verder.

Voorlopig gaat Rock Werchter door, al gaat het gerucht dat het festival alsnog afgelast of uitgesteld zal worden steeds harder. Volgens specialisten zou het onverantwoord zijn om festivalgangers uit meer dan 100 landen te laten samentroepen in Werchter. Wordt zonder twijfel vervolgd.