.
Lissa Lewis
donderdag 1 december 2022

Lissa Lewis: “Ik weet van geen ophouden”

Ze moet haar creativiteit kwijt

Met ‘Kiezen’ heeft Lissa Lewis eindelijk weer een nieuwe plaat uit. Het was ondertussen al 7 jaar geleden dat Lissa haar eerste debuutplaat uitbracht, dus werd het hoog tijd voor een opvolger.

Lissa is zelf altijd slecht geweest in kiezen, en dat spreekt haar sterrenbeeld compleet tegen. “Ik ben een steenbok en dat zou een sterrenbeeld moeten zijn dat behoorlijk stabiel en doelgericht is. Maar ik heb daar altijd onder geleden, onder keuzestress. Ik kan echt jaloers zijn op mensen die daar niet aan lijden, op mensen die resoluut hun zin doordrijven”, zegt ze in Primo.

En dat kan je toch wel zien aan de vele bezigheden die de zangeres heeft. Je zou bijna kunnen stellen dat ze niet kan kiezen wat ze precies wil doen.

“Ik ben gewoon heel creatief, altijd al geweest, dus ik wil inderdaad zoveel mogelijk verschillende dingen doen. Laat me creatief zijn en ik weet van geen ophouden. Ik doe ook heel veel dingen enorm graag.”

Maar zingen zal altijd op de eerste plaats blijven komen. Daardoor schuift haar taartenbedrijf eventjes naar de achtergrond. “Er staan enorm vele optredens op de agenda. Maar ik zal het bakken nooit opgeven. Ik ben dat verhaal helemaal van nul begonnen en het is veel te mooi.”

Bio van Lissa Lewis

Meer Over:

Lissa Lewis