.
Lissa Lewis
zondag 27 november 2022

Lissa Lewis: “Ik heb er bewust mijn tijd voor genomen”

Haar tweede plaat is klaar

We kunnen ons goed inbeelden dat Lissa Lewis de voorbije maanden op een roze wolk heeft geleefd. Niet alleen was er haar huwelijk op 20 augustus, ze bracht recent ook nog een nieuwe album uit.

7 jaar lang moesten de fans van Lissa wachten op de tweede plaat van de zangeres, al zit vooral corona daar voor iets tussen.

“We hebben toch twee à drie jaar verloren. De pandemie was niet de aangewezen tijd om een nieuwe plaat uit te brengen. Ik had ook al vroeger nieuw materiaal kunnen uitbrengen, maar ik sta erop om kwalitatief hoog te mikken. Ik wou dat mijn tweede plaat minstens even goed was als de eerste. Ik heb bewust mijn tijd genomen. Als ik iets doe, moet het goed zijn”, zegt Lissa in Primo.

De reacties op ‘Kiezen’, want zo heet de plaat, zijn erg positief. En Lewis is er zelf ook erg fier op. Dat ze mocht samenwerken met grote muzikale talenten doet haar veel plezier.

“Ik vraag ook altijd de mening van iedereen wanneer ik keuzes moet maken, zoals bijvoorbeeld voor mijn plaats. Vroeger was ik zeer beïnvloedbaar, ook al wou ik echt iets, maar zei iemand het tegenovergestelde, luisterde ik daarnaar. Daar ben ik ondertussen toch een beetje van afgestapt.”

Bio van Lissa Lewis

Meer Over:

Lissa Lewis