.
Lissa Lewis
vrijdag 9 december 2022

Lissa Lewis: “Het kan op een dag allemaal gedaan zijn”

Ze heeft veel geluk

Een zangcarrière combineren met een vaste job, het is niet zo eenvoudig. Je moet al een hele goeie baas hebben die daar vlotjes mee kan omgaan. En gelukkig voor Lissa Lewis heeft ze die.

“Ik werk halftijds van zeven tot twaalf. Ik mag dat zelf bepalen. Soms moet ik ’s middags naar een optreden aan de andere kant van het land, maar dat lukt. Het werk lijdt daar niet onder. Als ik een videoclip wil opnemen voor een nieuwe single moet ik dan wel verlof nemen. Of ik schuif wat met mijn uren. Mijn werkgever heeft daar alle begrip voor”, zegt Lissa gelukkig in Primo.

Lissa is een harde werkster die met veel dingen tegelijk bezig is. Toch probeert ze ook volop van het leven te genieten. Voor je het weet kan het gedaan zijn.

“Ik besef dat het op een dag allemaal kan stoppen. Ik moet me behoeden voor die gedachte, anders krijg ik een paniekaanval. Hoe we hier zijn terechtgekomen, is ook iets waar ik veel bij stilsta. En hoe alles vroeger was, dat houdt me wel bezig, ja.”

Lewis probeert nochtans om zo weinig mogelijk over alles te piekeren, maar dat is niet altijd zo eenvoudig. “Ik ben een enorme piekeraar, vroeger meer dan nu. Vroeger was ik altijd bezig met wat anderen van me zouden denken, nu kan ik dat wat meer loslaten. Maar het is een leerproces, het is niet altijd even simpel. Dat is nu eenmaal mijn karakter.”

Bio van Lissa Lewis

Meer Over:

Lissa Lewis