.
Lissa Lewis
maandag 24 april 2017

Lissa Lewis gaat stapje verder voor nieuwe single Volmaakt

Lissa Lewis gaat ook in clip verder dan ooit!


Bijna 3 jaar geleden waagde Lissa Lewis zich aan haar figuurlijke sprong in het duister en lanceerde ze met ‘Gouden Glimlach’ haar eerste single in Vlaanderen. Het werd een schot in de roos, want de single stond meer dan een half jaar onafgebroken in de Vlaamse Ultratop 50. Een platencontract volgde al snel, Lissa werd genomineerd voor Zomerhit 2015 in de categorie ‘Beste Zangeres’ én kaapte datzelfde jaar in de categorie ‘Doorbraak’ ook al meteen de hoofdprijs weg. Haar singles ‘Boven de wolken’, ‘Wat ik voor je voel’, ‘Jij doet me leven’ en ‘Sprong in het duister’ (uit het gelijknamige debuutalbum), werden stuk voor stuk grijsgedraaid op de radio en bereikten de hoogste regionen van de Vlaamse Ultratop 50.



Het frisse Vlaamse poptalent met de gouden glimlach heeft een hele evolutie doorgemaakt en dat hoor je ook in haar nieuwe single ‘Volmaakt’. Zowel productioneel als inhoudelijk, zet Lissa Lewis een volgende stap.‘Volmaakt’ klinkt niet enkel wat “steviger, het nummer kaart ook een brandend actueel sociaal thema aan.

“'Volmaakt’ gaat over het feit dat de opkomst van social media en zaken als Facebook, Instagram, Snapchat,…er ook voor gezorgd hebben dat mensen meer dan ooit bezig zijn met hun imago en uiterlijk, en het beantwoorden van de eigenlijk onmogelijke idealen en verwachtingen die daaraan verbonden zijn”, aldus Lissa Lewis. Iedereen MOET er blijkbaar altijd perfect uitzien, want heel wat mensen zitten dezer dagen klaar om, lekker veilig vanachter hun computer of via de smartphone natuurlijk, commentaar te geven. Je hoort ook steeds vaker dat jongeren gebukt gaan onder de sociale druk van het aantal “likes” halen en zelfs gepest worden omdat ze niet genoeg Facebookvrienden hebben en dergelijke. Zelf merk ik ook wel dat ik, sinds ik een beetje in de schijnwerpers loop, selectiever ben geworden in de zaken die ik online zet, want als ik een kilo verdikt zou zijn, staat het bij wijze van spreken in “de boekskes”. Photoshop, programma’s op tv over make-overs, plastische chirurgie,…houden mensen nog wel van “echte” mensen vraag ik mij soms af.

Clip: In bad met Lissa Lewis!





Voor de single 'Volmaakt' werd een bijhorende clip opgenomen en daarin moest Lissa ook een stapje verder gaan dan we tot op heden van haar gewend waren. In de clip zie je me voor, tijdens en na een optreden. Wanneer ik thuiskom na een show, ga ik meestal in bad, omdat dat me helemaal kan ontspannen. Aangezien we dat moment ook in de clip wilden verwerken, moest ik dus in bad gaan, alleen was dat nu met een cameraploeg erbij. Ik kan je vertellen dat het heel de beleving een pak minder ontspannend maakte, zegt Lissa met de haar kenmerkende gouden glimlach om de lippen.

Bio van Lissa Lewis

Meer Over:

Lissa Lewis