.
News Image

Lissa Lewis gaat aan de slag bij BNL

Alle meisjes aan de macht bij BNL.


Enkele dagen scheiden ons van het momentum dat BNL de ether in gaat. De nieuwe Vlaamse radiozender kiest vol voor Belgisch werk en Nederlandstalig van bij onze Noorderburen, maar trekt ook de kaart van enkele bijzonder talentvolle dames. Met Celia Bogaert haalt BNL een ervaren AVS-presentatrice aan boord. En zoals Luc De Vos zaliger het zong: “de middenstand regeert het land”, wel, bij BNL is dat dagelijks tussen 9 en 10. Celia trekt immers elke werkdag naar de Vlaamse werkvloer, waar het barst van de bedrijvigheid. BNL@Work draait wat jij en je collega's willen horen. Met Lissa Lewis trekt BNL de kaart van de “coming youngsters”. Lissa draait al ettelijke jaren mee in de Vlaamse Showbizz, staat borg voor kwalitatieve Nederlandstalige popsongs en is jouw leidraad doorheen de zoektocht naar het juiste woord. En dat doet ze met het programma de BNL Radio Rebus op zondagmiddag vanaf 12u00. Ilse De Vis is dan weer jouw dagelijkse gids om 13u00. Ilse trekt niet alleen de namiddag op gang, ze brengt ook de betere vacatures in Vlaanderen. Kort en krachtig. Charmant maar met een no-nonsenseaanpak, zoals ze dat ook doet op TV. Want, uiteindelijk heb je maar 1 leven. Dus vind die job waar je blij van wordt. Elegantie is bij deze de drievoudige troef en alle meisjes aan de macht! Ook dát is BNL!

Celia Bogaert presenteert BNL@work. Celia leerde alles over Rechten. Maar doet liever haar artistieke plichten, als presenterend podiumbeest. Speelde in kortfilms en reeksen als Aspe en Zone Stad. Besteeg de bühne in Het Toneelhuis en theater M. Laat graag anderen schitteren in programma's als Tendens en Wonen Plus. Of als mondig moderator op events. Blijft werken aan een betere zelf, met eigen cabaretshows. Maar werkt vooral aan een betere wereld, met theater voor kinderen met een moeilijke thuis. Vanaf dinsdag 14 april is Celia elke ochtend bij je, vanaf 09u00.

Lissa Lewis bracht vijf jaar geleden de single ‘Gouden Glimlach’ uit en het werd meteen een groot succes. Ook de daarop volgende singles ‘Hartsvriendinnen’, ‘Boven de wolken’ en ‘Wat ik voor je voel’ zong ze regelrecht de hitparade in. Haar debuutalbum ‘Sprong in het duister’ (2015) was een sprong naar de top en ze wint in augustus de zomertrofee van Radio 2 in de categorie van ‘Beste doorbraak’. In het najaar deed ze het nog eens over op het gala van het Vlaamse lied. Lissa heeft intussen een credibele nominatie voor een MIA in de categorie ‘Vlaams Populair’ achter haar naam staan en is de verpersoonlijking van ‘talent van eigen bodem’. BNL presenteert haar op zondagmiddag van 12 tot 13u.

Ilse De Vis neemt BNL Business voor haar rekening. Ooit begonnen als eerste digitale omroepster bij Belgacom TV. Uitgegroeid tot multi-inzetbare presentatrice en moderator, tot analoge staatsbezoeken toe. Ilse legt het wonderschoon uit in maar liefst 5 talen: wereldmerken als Lexus, Q8, BMW en KPMG vonden dat ook. Toch vergeet ze niet waar ze vandaan komt. En blijft ze 1 van de leading ladies op het Vlaamse Kanaal Z én Waalse Canal Z. Zij draagt dan ook met terechte fierheid de B van België en BNL. Daar begroet ze de kijker volgens het boekje, met tonnen stijl en schwung. En nu ook... de BNL luisteraar.

Bio van Celia Bogaert en Ilse De Vis