.
Lissa Lewis en Niels
vrijdag 23 december 2022

Lissa Lewis bekent : “Louis Talpe als celebrity crush”

‘Ja’ geantwoord op zijn aanzoek

Het gaat Lissa Lewis echt voor de wind. 2022 werd hét jaar voor haar want naast haar gloednieuw album dat uitkwam, stapte ze ook nog eens in het huwelijksbootje.

“Het was echt een prachtige dag. Daar gaat de single 'Kiezen' op mijn nieuwe album trouwens ook over: zal ze ‘ja’ of ‘nee’ zeggen? Het is ‘ja’ geworden”, bevestigt Lissa Lewis aan Story.

Ze bestempelt de keuze dat ze met Niels in het huwelijksbootje stapte als zijnde de beste beslissing ooit. Op dat vlak heeft ze de juiste keuze gemaakt.

Toch heeft ze ook minder goeie karaktereigenschappen. “Het is misschien geen slechte eigenschap, maar ik ben een enorme twijfelaar. Ik ben jaloers op mensen die meteen de knoop kunnen doorhakken. Als ik weer aan het twijfelen ben, zeg ik vaak tegen mezelf: ‘Komaan Lissa, ga er gewoon voor”, zo onthult ze in Story.

Waar ze niet lang over twijfelde was het antwoord op de vraag wie haar celebrity crush is. “Dan denk ik aan Louis Talpe. Dat vind ik wel een knappe man. Ik zag hem onlangs in de televisiereeks Onder Vuur. Tja, veel meer woorden moet ik er niet aan vuilmaken zeker”, vertelt Lissa Lewis in Story.