.
Boer Martijn en Lisanne
donderdag 16 mei 2024

Lisanne uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Er moest nog veel gebeuren”

En gebeurt het ook?

Dat Martijn voor Lisanne koos in ‘Boer Zkt Vrouw’ kwam als een grote verrassing voor de kandidate. Ze had wel wat gevoelens voor de boer, maar ze kon niet inschatten hoe hij zelf in dit hele verhaal stond.

Door voor haar te kiezen zag Lisanne het wel als een bevestiging voor haar gevoelens, maar het heeft toch een paar uur geduurd voor ze echt blij kon zijn.

In de volgende aflevering zien we het koppel op romantische trip vertrekken. Iets waar ze allebei toch heel erg naar hebben uitgekeken.

“Ik was benieuwd hoe m'n gevoelens voor hem zich zouden ontwikkelen. Want het feit dat ze in eerste instantie niet beantwoord werden door Martijn, had toch zo z'n gevolgen. Ik zat met heel wat vragen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze niet meer konden aangewakkerd worden. Er moest wel nog één en ander gebeuren, laat ik het zo zeggen. En je kan ook niet met een vingerknip de knop in je hoofd omdraaien van verbazing naar verliefdheid. Maar wie weet wat de romantische trip nog brengt, hé? Blijven kijken, zou ik zeggen!”