.
Lisa Van Rossem @ NOTP 2022
zondag 20 augustus 2023

Lisa Van Rossem: “Ik had plots die ingeving” 

En de trein was vertrokken 

De fans van Lisa Van Rossem hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk heeft Lisa alias Leez haar eerste single klaar. Dat ze zo lang heeft gewacht had veel te maken met haar gezondheid.

“De problemen met mijn gezondheid zullen nooit achter de rug zijn. Ik heb de ziekte van Crohn, maar ook nog andere auto-immuunziektes die helaas niet te genezen zijn. Dat is soms pittig, maar ik heb een sterk doktersteam rond mij en met de nodige medicatie en de juiste mindset kan ik zijn wie ik wil zijn”, klinkt het in Dag Allemaal.

Niet Lisa haar carrière nam uiteindelijk een vliegende start, maar wel die van haar broer Joris, die we allemaal kennen als Metejoor. Hij heeft veel aan haar te danken.

“Maar hij heeft er zelf ook verdienste aan, hé. Maar ik heb hem het duwtje in de rug gegeven dat hij nodig had. Geen idee waarom ik er ineens aan dacht om die opname op mijn telefoon aan mijn producer Hans Francken te tonen. Ik heb ADHD, in mijn kopke gaat het snel, ineens had ik die ingeving. Ik wist niet eens dat Joris echt in de muziekbranche wilde doorbrengen. Ik had blijkbaar een voorgevoel.”

Bio van Lisa Van Rossem

Meer Over:

Lisa Van Rossem