.
Lisa Van Rossem @ NOTP 2022
woensdag 16 augustus 2023

Lisa Van Rossem: “Ik ben er nu pas klaar voor”

Ze stond altijd in zijn schaduw

Vele jaren geleden nam Lisa Van Rossem deel aan ‘The Voice Van Vlaanderen’. Toen was zij nog de ster van de familie. Het is Lisa die haar broer, Joris Van Rossem, voorstelde aan Hans Francken. Haar broer, Metejoor, was plots de grote ster en Lisa mocht mee als backing vocal van haar broer.

Maar nu treedt Lisa weer naar de voorgrond en probeert ze het opnieuw als solo-zangeres. Dat doet ze onder de naam Leez.

“Het is verbazingwekkend hoe relaxed ik me voelde toen ik de eerste keer mijn solosingle mocht brengen bij ‘Tien Om Te Zien’. Tot het allerlaatste moment was ik heel zenuwachtig. Je eigen nummer brengen is toch iets helemaal anders”, klinkt het in Dag Allemaal.

Lisa heeft moeten vechten voor haar plaatsje in de schijnwerpers. En het is misschien goed dat dat moment nu pas aanbreekt.

“Ik ben er denk ik nu pas klaar voor. Ik ben al langer bezig met muziek, maar het vereist een bepaalde maturiteit en professionaliteit om er iedere keer opnieuw te staan. Vroeger was ik nog te veel een losbol, nu weet ik, zeker door met mijn broer mee te gaan – wat het inhoudt om in de muziekwereld je ding te doen.”

Bio van Lisa Van Rossem

Meer Over:

Lisa Van Rossem