.
K3
woensdag 16 november 2016

Lisa Michels van K3 Zoekt K3 krijgt rol in musical

Lisa Michels haalde de finale in K3 Zoekt K3 en heeft groot nieuws!


Lisa Michels was naast Hanne Verbruggen die andere finaliste in K3 Zoekt K3 die als roodharige de opvolger van Karen Damen kon worden. Uiteindelijk zou Hanne Verbruggen de strijd winnen en voortaan als K3’tje door het leven gaan. Lisa Michels werd al snel weer de knappe brunette van voorheen.

Lisa Michels heeft het best wel druk met haar eigen Youtube-kanaal en mediawerk in Nederland, maar eind december zullen we haar ook weer bij ons aan het werk zien. Dan is Lisa Michels te zien als het Indiaanse meisje Tiger Lily in de musical “Peter Pan”. Steven Roox kruipt in de huid van Peter Pan en Silvy De Bie is te zien als het elfje Tinker Bell. De musical “Peter Pan The Never Ending Story” speelt op 28, 29 en 30 december in de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Lisa Michels werkt ondertussen trouwens ook nog aan haar muzikale carrière. Onlangs was ze samen met de gasten van State of Mind (ex-deelnemers aan The Voice) nog in de Verenigde Staten voor clipopnames. Dus ook die eerste single staat er snel aan te komen.

Bio van Lisa Michels

Bio van K3, Karen Damen, State Of Mind, Hanne Verbruggen en Silvy De Bie