.
K3
zaterdag 1 juli 2017

Lisa Michels noemt K3 Zoekt K3 haar beste keuze ooit

Lisa Michels dankt K3 Zoekt K3.

Lisa Michels kennen we als de getalenteerde finaliste uit de K3 Zoekt K3-wedstrijd. In de finale moest ze nipt te duimen leggen tegen Hanne Verbruggen die uiteindelijk de nieuwe rosse van K3 werd, maar voor Lisa vormde haar deelname aan K3 Zoekt K3 de springplank naar een verdere carrière in de media.

Lisa Michels bouwde heel wat naambekendheid op dankzij haar geslaagde deelname aan K3 Zoekt K3. Haar vlogs op Youtube worden wekelijks door duizenden mensen bekeken, ze kreeg de kans om in Nederland het Shownieuws te presenteren, schuimt met Studio 100-gezicht Joyce Beullens en de kompanen de “De Bende” de festivals af en eindelijk heeft ze ook die felbegeerde eigen single beet.

Onder de hoede van manager Peter Muls bracht Lisa Michels deze week haar eerste solo-single uit. De videoclip van Wasted werd opgenomen in Los Angeles waar Lisa Michels op stap ging met de Vlaamse boysband State of Mind. Seppe De Rooij die deel uitmaakt van State of Mind – een boysband volledig samengesteld uit jonge gasten uit The Voice van Vlaanderen – speelt in de videoclip van Wasted het vriendje van Lisa Michels.

Lisa Michels is dan ook categoriek over haar deelname aan K3 Zoekt K3: het was de beste beslissing die ze ooit genomen heeft.