.
News Image

Lisa Michels heeft groot nieuws!

K3 Zoekt K3-finaliste heeft grote plannen.


De Vlaamse krant Het Laatste Nieuws komt met het bericht dat Lisa Michels dit najaar met een single komt. Maar zij is zeker niet de enige want we hebben straks nog nieuws over Jindra en over Demi. Lisa Michels is half Nederlandse, half Zweedse maar ze is ook nog eens danseres, model en zangeres. Lisa genoot een opleiding voor allround performer en volgde een dansopleiding in Groningen. Ook deed Lisa in het verleden mee aan Fox Kids Live in Ahoy, een onvergetelijke ervaring. Tijdens haar auditie bij K3 Zoekt K3 wist Lisa Karen Damen meteen te overtuigen met haar versie van Tele Romeo en ook in de bootcamp bevestigde ze haar kwaliteiten.



De jury stuurde haar dan ook unaniem door naar de liveshows en de rest is geschiedenis. Lisa haalde de finale vanK3 Zoekt K3 maar stond recht tegenover Hanne. Karen koos ervoor om Hanne de kans te geven om door het leven te gaan als de rosse van K3. Lisa is echter niet bij de pakken blijven stilzitten. De Nederlandse maakt deel uit van De Bende waarin ze samen met Joyce Beullens zingt. En nu gaat Lisa dus ook een single uitbrengen. Dat lezen we vandaag in Het Laatste Nieuws. De single zou in de loop van het najaar verschijnen.



Lisa werkt voor de single samen met Peter Muls die in Vlaanderen het management doet van onder andere Natalia en Ian Thomas. Muls wil nog dit jaar een nummer met Lisa Michels uitbrengen. Hij denkt dan aan een single in de stijl van Taylor Swift of Selena Gomez. De singlelaat dus nog even op zich wachten maar Lisa zit niet stil. Deze week was ze nog te zien in Is Er Wifi In Tahiti op VTM en Lisa heeft ook nog eens haar eigen vlog. Daarnaast doet ze ook nog heel wat opdrachten als model. Lisa is trouwens niet de enige die een single gaat uitbrengen. De kans is zelfs groot dat één van haar collega’s binnenkort een hit scoort.


Bio van Lisa Michels

Meest recente foto’s van K3, Karen Damen, Ian Thomas, Natalia, Selena Gomez, Taylor Swift, VTM, De Bende en Joyce Beullens: