.
Lisa Gerlo
dinsdag 4 januari 2022

Lisa Gerlo neemt ontslag: ‘Ik doe in mijn broek’

Zij maakt een gewaagde keuze.

Vanaf volgende week zien we actrice Lisa Gerlo weer in ‘De Buurtpolitie’ aan het werk als Emma Claes. Het was voor Lisa en haar collega’s een hele tijd geleden dat zij nog eens op de set van ‘De Buurtpolitie’ stond en dat smaakt naar meer.

Ook voor de zus van Juan Gerlo was 𝟐𝟎𝟐𝟏 een raar jaar. “Een jaar dat heel onzeker begon maar uiteindelijk zalig was (en druk 🥴).
Ik begon aan een nieuwe job, ik adopteerde Sienna 😻, ik genoot van vrienden en familie, ik kon op reis gaan, ik zag mijn beste vrienden trouwen en ik kocht bijna een prinsessenjurk in Disneyland (helaas is dat enkel voor kinderen 🙄).
Ik had een fantastische zomer met Campus 12 en de Knockers, ik voelde mij eventjes Eurosong-diva bij A million voices & op de allerlaatste showdag van Ketnet Musical kreeg ik telefoon dat De Buurtpolitie weer zou beginnen - meant to be”, schrijft Lisa op Instagram.
Ondertussen zijn we enkele dagen ver in 2022 en het lijkt erop dat 2022 een topjaar gaat worden voor de jonge actrice. “𝟐𝟎𝟐𝟐 wordt ongelooflijk spannend. Want ik waag de sprong en zeg vaarwel tegen mijn vaste job (en inkomen 😭) en ik ga volledig voor het artiestenbestaan. Ik doe in mijn broek maar ben er helemaal klaar voor”, besluit Lisa Gerlo.

Knap wat Lisa doet, zij springt in het onzekere leven en daar kunnen wij alleen maar respect voor hebben!