.
Lisa del Bo
donderdag 15 november 2018

Lisa del Bo laat mensen weer geloven

Zij laat kerken zelfs vollopen.


Tegenwoordig gaan steeds minder mensen naar de kerk, maar een kerkconcert kan wel wat volk op de been brengen. In vijf bisdommen gaf Lisa del Bo evenveel kerkconcerten. Alles was helemaal uitverkocht en dat betekent dat er in totaal 4000 tickets werden verkocht. Uitgeverij Halewijn van Kerk & Leven vierde haar 65ste verjaardag en om dit kracht bij te zetten werden deze kerkconcerten georganiseerd. Dit was Lisa del Bo trouwens helemaal op het lijf geschreven!

Terwijl de kerken vaak leeg staan zong Lisa ze vol, merkte Herbert Verhaeghe in Ment op zondag op. De Limburgse zangeres mag erg trots zijn, want alle leeftijden waren vertegenwoordigd. Lisa del Bo heeft hier een verklaring voor: Mensen willen het gevoel dat ze gelovig zijn een beetje laten versterken. Deze mensen zijn volgens haar helemaal gelukkig weer naar huis gegaan. Eigenlijk hoopt de zangeres dat hier nog een vervolg op komt.



December staat stilaan voor de deur en dan komen de kerstconcerten er weer aan. Lisa's setlist is intussen klaar en ook de gastartiesten werden gekozen. Bart Herman en Peter Van Laet zullen haar afwisselend vergezellen. Het eerste kerstconcert vindt plaats op 9 december in Sint-Katelijne-Waver. Alle info over die kerstconcerten is terug te vinden in haar agenda op lisadelbo.be.



(Nico Vanaken)

Bio van Lisa del Bo

Meer Over:

Lisa del Bo