.
Lisa del Bo
vrijdag 14 september 2018

Lisa del Bo geeft vijf unieke kerkconcerten

Er hoort zelfs een album bij!


Voor Lisa del Bo wordt een wens vervuld, nu ze vijf unieke kerkconcerten met de titel 'Lisa gelooft' kan geven. Haar geloof heeft Lisa nooit onder stoelen of banken gestoken. Het maakt haar gelukkig en geeft haar veel zelfvertrouwen.



Halewijn N.V. bestaat dit najaar 65 jaar en dat willen ze vieren met alle medewerkers ter plekke en met de lezers van Kerk & Leven.

'Lisa gelooft' is een uniek concert met zangeres Lisa del Bo. In een intimistische setting zingt Lisa een selectie van de mooiste religieuze liedjes aangevuld met nummers die de boodschap van verdraagzaamheid, hoop, liefde voor elkaar en dankbaarheid uitdragen.

Zonder franjes, maar puur, authentiek en doorleefd, getuigt de zangeres van haar geloof. Nu eens ingetogen, dan weer vreugdevol, maar steeds met volle overtuiging. Naast de prachtige liedjes en de mooie muziek maken inspirerende bindteksten van 'Lisa gelooft' een sfeervol concert dat de mensen ongetwijfeld zal bekoren.



Het Laatste Nieuws schrijft dat bij dit project een gelijknamig album hoort, dat zal verschijnen op vrijdag 12 oktober. Op die dag vindt het allereerste concert namelijk plaats, in de O.L.V. kerk Sint-Pieters te Gent. De andere concerten vinden plaats in Hasselt, Scherpenheuvel, Antwerpen en Kuurne. Helaas voor de Limburgse fans, het concert in Lisa's thuisprovincie Limburg is reeds uitverkocht.



Voor tickets en info kunt u terecht op kerknet.be.



(Nico Vanaken)

Bio van Lisa del Bo

Meer Over:

Lisa del Bo