.
Metejoor
maandag 30 mei 2022

Lisa, de zus van Metejoor: “Ik gun het hem zo hard”

Lisa koos uiteindelijk toch voor een job buiten de schijnwerpers als logistiek bediende

Opkijken naar je kleine zus, dat is wat Metejoor ooit deed. Lisa van Rossem is twee jaar jonger dan haar bekende broer, maar het heeft niet veel gescheeld of ze was zelf een vedette binnen de Vlaamse showbizz geworden. Samen met haar broer gaf ze een interview aan Het Laatste Nieuws.

De kleine Lisa was sinds jaar en dag begaan met muziek. Samen met haar broer Joris, ondertussen bekend als Metejoor, groeide ze op in een muzikale familie.

Ze nam ooit deel aan 'Eurosong for Kids' en 'The Voice'. Tijdens dat laatste programma kwam ze in contact met producer Hans Francken, bij wie ze haar broer terloops eens had aangeprezen als 'goede zanger'. Joris mocht zelf zijn kunnen komen demonstreren en Francken zag onmiddellijk zijn potentie.

Ondertussen kreeg Lisa zelf een platencontract aangeboden en leek haar weg naar het sterrendom in de maak. Je kan gerust stellen dat ze zelf op de rand van doorbreken stond, maar ze koos uiteindelijk toch voor een job buiten de schijnwerpers als logistiek bediende bij een transportbedrijf.

“Ik zou liegen als ik zeg dat ik nooit jaloers ben geweest op hoe het bij Joris is gelopen, maar nooit 'negatief' jaloers. Ik gun het mijn grote broer zo hard en ben blij dat ik er ook een klein aandeel in heb. Kleine dingen kunnen grote gevolgen hebben”, besluit Lisa lachend.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor