.
George Arrendell
donderdag 7 oktober 2021

Lisa-acteur blikt terug op moeilijke jeugd: “ik ben een emotioneel vat”

"Dat heeft me getekend voor het leven."

We leerden George Arrendell kennen als Jimmy N’Tongo in Zone Stad. Ondertussen is hij te zien in de telenovelle 'Lisa' als vader van Pilar en staat hij ook in de musicaldinner show ‘The Bodyguard’. De dagen van George zijn dus goed gevuld.

Hoewel George in Vlaanderen niet zo vaak op televisie kwam heeft de man niet stilgezeten. Hij was heel vaak aan het werk in het buitenland. Meespelen in een musical was voor Arrendell een compleet nieuwe ervaring.

“Ik heb in de show vooral een acteerrol. Wat nieuw is voor mij, is dat ik wat ‘groter’ moet acteren dan anders, mar dat is nu eenmaal zo in een musical. Ik probeer mij altijd te smijten voor eender welke rol en maak geen onderscheid tussen grote en kleine producties. In 'Lisa' mocht ik een ‘geraakt’ personage spelen, dat vond ik heerlijk. Dan kan ik putten uit mijn persoonlijke emotionele vat, want ik heb een en ander meegemaakt’, vertelt George aan Dag Allemaal.

Het overlijden van zijn mama op 11-jarige leeftijd heeft George getekend voor het leven. Dat heeft ervoor gezorgd dat hij elke kans die hij krijgt met beide handen grijpt. “Zo heb ik geen spijt op het einde van mijn leven omdat ik er niet voor gegaan ben.”

Bio van George Arrendell

Meer Over:

Lisa George Arrendell