.
Arno Moens in Lisa
zondag 28 februari 2021

Lisa-acteur Arno Moens: “daar werd ik onzeker van”

“Ik was een mollig kind met een bril en werd dikwijls gepest.”

Arno Moens kruipt tegenwoordig in de huis van Remco in de telenovelle ‘Lisa’, maar je kan de 28-jarige acteur ook kennen van zijn rollen in De Kotmadam, Thuis en Familie. Zijn personage Remco heeft een onzeker kantje, en daar herkent de acteur zijn jongere zelf in.

“Ik was een mollig kind met een bril en werd dikwijls gepest”, vertelt de acteur in TV Familie. “Daar word je natuurlijk erg onzeker van.” Arno maskeerde die onzekerheid met humor. “Ik bracht mensen graag aan het lachen. Ook omdat ze dan minder oog zouden hebben voor mijn uiterlijk.”

“In mijn puberteit was ik echt wel heel onzeker. Dat camoufleerde ik dan met een groot ego. Dat was niet echt natuurlijk. Maar ik merkte dat ik mensen kon amuseren, en daar kon ik me aan optrekken”, aldus de acteur in TV Familie.

Die onzekerheid zorgde er in het begin van zijn carrière ook voor dat hij kritiek meteen erg persoonlijk opvatte. “Dat moet je natuurlijk niet doen. Ondertussen kan ik veel beter met negatieve commentaar om”, aldus Arno Moens in het weekblad.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Arno Moens

Meer Over:

Arno Moens Lisa