.
Lindsay
vrijdag 16 juli 2021

Lindsay ziet zich niet eeuwig op een podium staan: “tegen dan ben ik met pensioen”

"Als vrouw heb je dan wellicht andere prioriteiten."

Lindsay heeft de liefde voor het Vlaamse lied met de paplepel meegekregen. “Bij mijn grootouders stond er altijd Nederlandstalige muziek op: van Luc Steeno over Paul Severs tot Willy Sommers”, vertelt de zus van Christoff in TV Familie.

“Hoe vaak ik heb zitten meebrullen met ‘Als een leeuw in een kooi’. Jongens toch! Dat nummer heeft blijkbaar een onweerstaanbare aantrekkingskracht op jong en oud. Mijn dochter Lisa-Marie (3,5) kent Willy Sommers niet, daarvoor is ze nog te klein, maar dát refrein kan ze meezingen”, lacht Lindsay in het weekblad.

Willy Sommers staat op 69-jarige leeftijd nog steeds swingend op het podium, maar zelf ziet Lindsay zich niet zolang optreden: “Oh, ik denk dat ík tegen dan met pensioen ben”, verrast Lindsay in TV Familie.

“Ik doe mijn job héél graag, daar niet van. En niet dat ik 69 oud vind. Maar het zijn toch vooral mannen die dan nog optreden, niet? Als vrouw heb je dan wellicht andere prioriteiten. Op de kleinkinderen passen, bijvoorbeeld”, onthult Lindsay haar prioriteiten in TV Familie.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Lindsay

Meer Over:

Lindsay