.
Lindsay
vrijdag 14 oktober 2022

Lindsay: “We moeten vooral broer en zus blijven”

Ze is nu ook zijn manager

Zangeres Lindsay en zanger Christoff zijn altijd twee handen op één buik geweest. Dat Christoff zijn zus nu heeft aangesteld als zijn nieuwe manager zorgt ervoor dat de twee nog nauwer gaan samenwerken dan al was.

Maar Lindsay zelf blijft ook nog altijd optreden en neemt de job van manager er gewoon bij. “Optreden is het liefste wat ik doe en dat blijft onveranderd. Mensen entertainen en liedjes zingen, dat is mijn lang leven. Maar het is wel sinds ik een gezin heb, dat mijn werk-privébalans belangrijker is dan ooit”, zegt Lindsay in Primo.

Maar om manager te worden van haar broer, heeft Lindsay wel duidelijke eisen gesteld. Ze wil werk en privé graag gescheiden houden, in de mate van het mogelijke.

“Wanneer we bij onze ouders aan de keukentafel zitten, wil ik niet dat het voortdurend over het werk gaat. Als er een meeting nodig is, komt hij maar naar mij thuis of desnoods doen we ze online. We moeten vooral broer en zus blijven.”

Lindsay is dan ook niet bang dat er meningsverschillen zullen opduiken tussen hen twee, want ze weet dat het ook allemaal onvermijdelijk is. “Een vlakke zee lijkt misschien handig om ver te raken, maar uiteindelijk gaat het nog vlotter wanneer je leert surfen op de golven.”

Bio van Lindsay

Meer Over:

Lindsay