.
Lindsay en Christoff
zondag 12 september 2021

Lindsay over Christoff: “dat heeft soms in zijn nadeel gewerkt”

"We gaan voor elkaar door het vuur."

Christoff en Lindsay zijn samen twee handen op één buik. Broer en zus groeiden samen op en ontwikkelden een hechte band. Opgroeien met een broer bracht voor Lindsay heel wat voordelen met zich mee. “Ik kan goed compromissen sluiten. Christoff speelde graag met Matchbox-auto’s, ik speelde graag met Barbiepoppen. Ik maakte dan ‘deals’ waarbij er eerst een uur met de poppen werd gespeeld en nadien een uur met de auto’s. Af en toe kwam daar natuurlijk eens ruzie bij aan te pas. Ik deed dan alsof ik op hem wilde kloppen. Daardoor kreeg hij de slappe lach waardoor ik echt op m'n broer kon slaan”, schatert Lindsay in Primo.

De band tussen Christoff en Lindsay is iets unieks. En dat uit zich ook in het dagelijkse leven. Hoewel Lindsay toch het ‘kleine’ zusje van Christoff is, kan Lindsay het niet laten om zich over haar grote broer te ontfermen. Zo stond ze hem bij met advies toen Christoff brak met zijn vriend Ritchie en kan ze er niet tegen als iemand hem onrecht aandoet? “We gaan voor elkaar door het vuur. En niemand anders mag kritiek geven op mij of hem tenzij wijzelf.”

Christoff is een echte perfectionist, iets wat Lindsay ook in zich heeft, maar waarin Christoff net nog een stapje verder gaat. “Dat heeft hem al ver gebracht, maar wat ook soms in zijn nadeel heeft gewerkt. De coronacrisis heeft hem gelukkig wel doen beseffen dat je ook moet genieten zonder jezelf heel de tijd dood te werken.”

Maar ook Lindsay heeft een kantje waarop Christoff jaloers is. “Hij kijkt heel erg op naar mijn zakelijke kant. Ik heb altijd een doel en een stappenplan in mijn hoofd. Op mijn computer staan bijvoorbeeld alle bestanden netjes in mappen. Als we iets nodig hebben, dan heb ik dat binnen enkele muisklikken teruggevonden.”

Download onze app voor iOS of Android