.
Lindsay
dinsdag 9 maart 2021

Lindsay moet leven omgooien: “ik heb daar nachten van wakker gelegen”

"Ik had het liever anders gezien."

Lindsay onthult in Dag Allemaal dat de coronacrisis financieel een ramp is voor haar gezin. Als zangeres zijn alle optredens weggevallen en echtgenoot Kris is mede-eigenaar van House of Entertainment. Wanneer je als koppel beide werkzaam bent in een sector waar zo’n harde klappen vallen, komt dat hard aan…

“Dat was een sneltrein die ineens stilviel, hé. Je kan wel efkes tot rust komen, maar dat word je snel beu. Ik heb weleens tegen hem gezegd: ‘Potdorie, wat moeten we nu doen?’ Financieel is het een ramp, en de job die je graag doet niet mogen of kunnen doen... Dat weegt”, klinkt het bij Lindsay De Bolle in Dag Allemaal.

Gelukkig is Lindsay altijd spaarzaam omgesprongen met haar geld, maar dat spaarpotje was niet bedoeld om nu al aan te spreken.

“Er is ’n buffer waarop we kunnen terugvallen. Maar die was bedoeld voor later, om leuke dingen mee te doen. Nu moeten we ervan léven. Ik had het liever anders gezien. Maar ja, we hebben in de familie niemand verloren en dat is voor mij het belangrijkste”, aldus Lindsay in Dag Allemaal.