.
Lindsay
woensdag 21 december 2022

Lindsay: “Mijn grootste droom werd doorprikt”

De grond zakte weg onder haar voeten

Wie graag een kindje wil, moet er soms wat voor over hebben. Niet iedereen raakt vlot zwanger en niet iedereen heeft het geluk om direct bij een eerste zwangerschap geluk te hebben. Ook zangeres Lindsay heeft eerst 2 miskramen moeten verwerken voordat ze zwanger was van Lisa-Marie.

“Voor ik daarover kon praten heb ik het eerst moeten verwerken. In het begin was de wonde te diep. Want twee miskramen verwerken is enorm pijnlijk. In mijn geval was er nog de combinatie met een ivf-behandeling. Het was een serieuze emotionele rollercoaster”, vertelt ze aan Tv Familie.

Lindsay wilde al een tijdje zwanger worden, maar het lukte haar maar niet. Die eerste miskraam hakte er dan ook stevig op in.

“Na mijn eerste miskraam was ik een wrak, alsof mijn grootste droom doorprikt werd. De grond zakte weg onder m’n voeten toen ze me vertelden dat het hartje niet meer klopte. En dan moest ik het vruchtje nog laten afkomen”, zucht Lindsay.

Lindsay liet het hoofd niet hangen en zette door. Ze probeerde snel uit de negatieve spiraal te komen en herstartte snel het ivf-proces. “Van mijn dokter moest ik mijn lichaam eerst de nodige tijd geven, ook al wilde mijn hoofd dat niet. Pas na een aantal maanden mocht ik opnieuw starten.”

Bio van Lindsay

Meer Over:

Lindsay