.
Lindsay
woensdag 5 oktober 2022

Lindsay: “Ik weet beter wat hij wil”

Ze is klaar voor haar nieuwe job

De verbazing was groot toen zanger Christoff bekend maakte dat hij een nieuwe manager had en dat dat niemand minder is da zijn zus Lindsay. Christoff brak dus na 22 jaar met zijn oude manager en boekingsagent en Lindsay krijgt zo een nieuwe dimensie in haar leven.

“Manager is ook een groot woord. Christoff was altijd afhankelijk van anderen. Omdat ik nu dingen voor hem ga regelen, voornamelijk boekingen, wil hij meer grip krijgen op zijn agenda. Ik ken de sector natuurlijk als mijn broekzak en ik weet wat Christoffs verwachtingen zijn”, legt Lindsay de keuze uit in Primo.

Lindsay is nog niet zo lang geleden aangesteld en het is nog even zoeken om haar draai te vinden. Al lijkt het haar aardig te lukken.

“Mijn geheime wapens om al die verschillende bordjes in de lucht te houden? Dat wordt timeblocking. Want ik ga niet allen de agenda van mijn broer beheren, ik blijf ook zelf optreden.”

Maar Lindsay is voorbereid en heeft perfect in haar hoofd hoe ze het wil doen. “Zo wil ik ’s morgens de kantoortaken doen zoals administratie, mails en telefoons. Dan kan ik ’s middags Lisa-Marie van school halen om samen te eten. En in de namiddag kan ik dan optreden of thuis voortwerken zodat ik Lisa-Marie kan gaan afhalen aan school. Nu nog omzetten in realiteit!”