.
Lindsay
vrijdag 29 maart 2024

Lindsay: “Het heeft me heel erg ontgoocheld”

Ze kan het maar niet begrijpen

Of je nu mama of papa bent of niet, elk schandaal rond kindermisbruik veroorzaakt een gevoel van walging bij iedereen. Niemand kan begrijpen hoe iemand zich schuldig kan maken aan zoiets. Ook Lindsay begrijpt zoiets niet.

Ook wanneer er een geval van kindermisbruik in de kerk naar boven komt, voelt ze grote ergernis. Het heeft ervoor gezorgd dat haar vertrouwen in de kerk is gedaald.

“Het instituut an sich heeft me ontgoocheld. Maar ik zie de Kerk en mijn geloof als twee aparte zaken. Kris en ik hebben beslist om Lisa-Marie haar communie te laten doen. Iets wat veel ouders niet meer doen. Ergens begrijp ik dat, maar we willen Lisa-Marie de mogelijkheid geven om te verkennen wat geloof voor haar kan betekenen”, zegt Lindsay in Tv Familie.

De zangeres gelooft dan ook in leven na de dood. Al staat ze open voor verschillende mogelijkheden en is ze vooral nieuwsgierig.

“Maar ik geloof dat mijn ziel na mijn overlijden misschien wel voortleeft in een andere dimensie, en naar een soort staat van eeuwige rust keert waar ik één word met het universum.”