.
Lindsay De Bolle
zondag 2 april 2023

Lindsay: “Dat werkt perfect”

Ze kent hem door en door

Sinds enkele maanden werken Christoff en Lindsay nog nauwer samen dan vroeger. Nadat Christoff besloot om niet langer meer samen te werken met een manager, beheert Lindsay nu al zijn boekingen. En dat werkt voor Christoff toch beter.

“Christoff belde op een avond: ‘Lindsay, ik denk dat het tijd is om ons familiebedrijfje op te starten.’ Eigenlijk zijn we destijds ook zo begonnen, ik deed vroeger ook de boekingen. Toen mijn solocarrière op gang kwam, werd dat wat te veel en toen heeft Bert, Christoffs ex-manager, dat van mij overgenomen”, legt Lindsay uit in Dag Allemaal.

Er wordt meestal wel afgeraden om met familie samen te werken en ook Lindsay had in het begin haar twijfels of dat wel zou werken.

“Maar ik ken mijn broer van binnen en van buiten en hij mij, dat werkt perfect. Één ding heb ik wel meteen beslist: aan de keukentafel bij mijn ouders babbelen we niet over het werk.”

Christoff is blij over de samenwerking met zijn zus en is vol lof over haar. “Ze is administratief heel sterk en ze ondersteunt me, samen met de rest van het team, ze schermt me af en regelt alles voor mij. Een echte manager heb ik niet meer en ik ben meer betrokken bij alles.”

Download onze app voor Android of iOS