.
Lindsay
dinsdag 18 oktober 2022

Lindsay: “Dat was een maatstaf voor succes, maar nu niet meer”

Ze is sinds kort ook manager

Met de job van manager heeft Lindsay er een nieuwe taak bij in haar leven. Ze was al zangeres en mama en nu dus ook manager van haar broer Christoff. Zij weet als geen ander wat haar broer wil en hoe ze dat moet regelen.

“Wanneer hij dan toch de baan op moet, heeft hij graag dat zijn weekend volgeboekt zit. Niks zo vervelend als op zaterdagavond tot halfelf in je zetel moeten zitten wachten tot je kan vertrekken om op te treden. Zeker in de winter”, verklapt Lindsay het ideale werkschema van Christoff in Primo.

Of dat nu twee of drie optredens zijn op een avond, het maakt voor Christoff nog allemaal weinig uit. “Vroeger was het aantal optredens een maatstaf voor succes, ook bij hem, maar nu niet meer. Nu is het vooral de kwaliteit die primeert en treed hij liever met een liveband op.”

Nu Lindsay zijn manager is, zou ze ook aan zichzelf kunnen denken en een goedkoper tarief kunnen vragen wanneer ze hen samen zouden boeken. Maar dat Lindsay niet.

“Organisatoren weten dat wij niet braderen, maar vasthouden aan onze vaste prijzen. Korting geven? Iedereen eerlijk en fair behandelen duurt het langst.”

Bio van Lindsay

Meer Over:

Lindsay