.
Lindsay
donderdag 10 september 2020

Lindsay: “ik vind het moeilijk haar los te laten”

Lindsay houdt haar dochtertje thuis van school.


Lindsay heeft het moeilijk haar dochtertje Lisa-Marie los te laten. Op het laatste nippertje besloot Lindsay haar 2,5 jarige dochtertje toch niet naar school te laten gaan op 1 september. “Mentaal was ze er helemaal klaar voor,” geeft Lindsay nochtans toe in Dag Allemaal.

Maar de mama heeft het moeilijk haar dochtertje los te laten. “Lisa-Marie is nooit naar de crèche geweest, ze was altijd bij mij. Maar ooit moet ze naar school natuurlijk,” beseft ook de zangeres.

Maar Lisa-Marie is niet zo’n goeie eter en dat baart de mama wel wat zorgen. Sowieso was Lindsay wel van plan haar dochter maar halve dagen te laten gaan de eerste maanden. “Ze wordt immers pas drie in december. Ze is al zindelijk, maar heeft nog een middagdutje nodig. Als alles goed gaat, kan ze dan na kerst volledige dagen gaan.”

En natuurlijk is er ook het coronavirus dat Lindsay zorgen baart. “Ik wil het niet dramatiseren, en ze zeggen wel dat kinderen er niet zo ziek van worden, maar het moet jouw kind maar eens zijn, hé.”

Papa Kris was alvast snel akkoord om de kleine Lisa-Marie nog even thuis te houden. “Die extra tijd met zijn oogappel is ook voor hem mooi meegenomen,” lacht Lindsay in Dag Allemaal.

Bio van Lindsay

Meer Over:

Lindsay