.
Linde Merckpoel
dinsdag 26 september 2023

Linde Merckpoel: “Je voelt je schuldig ten opzichte van iedereen”

Het is niet altijd makkelijk

Op dit moment schittert Linde Merckpoel in ‘Celebrity Masterchef’ op Play4. Ze is nu al een grote kanshebber om het programma te winnen, maar er is ook sterke concurrentie.

Linde combineert het samen met het moederschap. Ze is mama van 2 kindjes, waarvan ééntje nog een baby is. Ze is 38, maar voelt zich ook echt 38.

“Ik heb nachten dat ik heel weinig slaap door de baby. Mocht ik 22 zijn geweest dan had ik gezegd: geen zorgen, slapen is voor pussy’s. Maar ik ben 38 en ik voel me exact zo oud”, zucht Linde in De Morgen.

Meer zelfs, er zijn avonden waarop ze zich zelfs 60 voelt. 2 jonge kinderen in combinatie met een job, het is niet makkelijk om alle bordjes tegelijk in de lucht te houden.

“En daardoor heb je eigenlijk het gevoel dat je alles slecht doet. En je je schuldig voelt ten opzichte van iedereen. Ten opzichte van je kinderen omdat ze naar de opvang moeten. Ten opzichte van je lief omdat je aan het computeren bent op momenten dat je had beloofd; dit weekend is voor ons. Maar ook ten opzichte van je collega’s omdat je vroeger weg moet om je kinderen op te halen.”

Bio van Linde Merckpoel

Meer Over:

Linde Merckpoel