.
Linde Merckpoel
woensdag 18 oktober 2023

Linde Merckpoel emotioneel

“Ik ga er diep in mee”

Met ‘Los het op’, een nieuwe videoreeks op VRT Max en het gelijknamige radioprogramma op Studio Brussel is Linde Merckpoel weer behoorlijk aanwezig.

Vijf jaar geleden stopte ze met haar ochtendprogramma op Studio Brussel. En toch lijkt het alsof ze er amper weg was getuigt ze in Nu, weekendbijlage Het Nieuwsblad. Ze geniet zichtbaar van de interactie met de luisteraars in haar nieuwste programma.

“Eigenlijk mag ik me twee uur lang amuseren en ondertussen goeie platen draaien.” Dat het nog niet helemaal op punt staat, vindt ze niet erg. “Ik vind dat een toffe manier van werken, dat er een evolutie in zit.”

Bij zowel de video’s als voor het radioprogramma is er een grote maatschappelijke betrokkenheid en veel wisselwerking met het publiek. “Iedereen heeft wel een probleem, of dat nu klein of groot is”, legt Linde uit.

Om over bepaalde thema’s te kunnen praten is er veel vertrouwen nodig, weet Linde Merckpoel in Nu, weekendbijlage Het Nieuwsblad. “Misschien komt het omdat mensen weten dat ze heel gemakkelijk met mij in contact kunnen komen als ze dat willen. Ik ga er diep in mee.”

Bio van Linde Merckpoel

Meer Over:

Linde Merckpoel