.
Linde Merckpoel
zondag 21 maart 2021

Linde Merckpoel brengt nacht door in ziekenhuis Malmédy

Baby van Linde Merckpoel in ziekenhuis opgenomen.

Het moest een gezellig weekendje uit in de Hoge Venen worden en dankzij de zon werd het dat ook voor Linde Merckpoel. De gewezen Studio Brussel-presentatrice genoot zaterdag van een wandeling in de natuur van de Signal de Botrange, maar zaterdagavond liep het fout.

Linde Merckpoel moest met haar drie maanden oude baby naar de spoedafdeling van het ziekenhuis van Malmédy. Geen pretje in deze coronatijden, maar het hart van de presentatrice brak toen ze zag dat de kleine Cleo wat probleempjes had. "Cleo wou gewoon last minute wat aërosollen voor de eerste keer. Beetje akelig, je baby met paniekerige ogen in ademnood, maar ondertussen slaapt ze als een klein marmotje. Classic Cleo", reageert Linde Merckpoel zondagochtend rond 5 uur op Instagram.
Cleo ligt er aan een monitor en men volgt haar goed op.

“Het voelt zo onnozel, je hebt nul controle en elke moeder of vader die dit leest zal het wel snappen zeker? Het maakt mij hier vannacht - naast onze slapende dochter - zó ontzettend dankbaar voor goeie vroedvrouwen, voor mijn vriendinnen met tips en bekwame zorgkundigen en een lief dat mij gerust stelt. Praise the lord voor aërosol en het privilege om de juiste zorgen en medicatie zo snel binnen handbereik te hebben”, gaat Linde verder.

Hopelijk mag de kleine Cleo het ziekenhuis snel verlaten, met de sterke genen van de mama zou dat geen probleem mogen zijn.

Bio van Linde Merckpoel

Meer Over:

Linde Merckpoel