.
Linde Merckpoel
zondag 20 juni 2021

Linde Merckpoel bezorgd om dochtertje: “midden in de nacht naar spoed gereden”

"Op dat moment is er maar één ding écht belangrijk: je kind."

Linde Merckpoel was ‘al’ 35 jaar toen ze zes maanden geleden voor het eerst mama werd van de kleine Cleo. En spijt dat ze zo lang gewacht heeft, heeft de radiopresentatrice niet.

“Natuurlijk denk je wel eens na over de weg die je niet bent ingeslagen. Wat als ik...? Had ik dan...? Veel van mijn vriendinnen zijn al voorbij die intense, zorgende periode met pampers en papjes waarin ik nu zit. Maar allemaal vinden ze me een superchille moeder”, onthult Linde in Story.

“Zij wilden het als prille mama’s misschien allemaal een beetje té goed doen. Ik denkt dat het me helpt, dat ik al iets ouder ben, waardoor ik weet: ‘Goed is wat goed is voor mij’. Ik sta wat rustiger in het leven. Niet te overbezorgd”, verduidelijkt Linde Merckpoel in het weekblad.

“Al heb je niet alles onder controle. Zo heeft Cleo onlangs de valse kroep gehad. Dat oogt en klinkt heel griezelig, want je baby heeft dan ademnood. We zijn midden in de nacht naar spoed gereden. Op dat moment is er maar één ding écht belangrijk: je kind”, geeft Linde Merckpoel toe in Story.