.
News Image

Linda Mertens is zwanger

Zwangerschap goeit roet in het eten bij Milk Inc.

Linda Mertens van Milk Inc is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Dat lezen we deze week in Story. Linda is dolblij dat ze van de liefde van haar leven - jeugdvriend Bo - zwanger is. Linda en Bo verwachten half november hun baby en dat is sneller dan verwacht. Linda had nooit gedacht dat ze zo snel zwanger zou zijn. En laat er nu net voor de bevalling nog een concert van Milk Inc in het Sportpaleis op de agenda staan. Dat concert zal uitgesteld worden, dat is nu al beslist. Linda hoopt dat de fans niet teleurgesteld zullen zijn maar volgens Regi moet Linda zich daar geen zorgen om maken.

Linda is 35 jaar en verwacht dus haar eerste kindje. Dat het zolang geduurd heeft, heeft veel te maken met de twijfels die Linda Mertens had. Zij en Bo kennen elkaar al jaren maar hij is zeven jaar jonger dan Linda en dat leeftijdsverschil zorgde voor enkele problemen. Linda en Bo zijn altijd vrienden gebleven en vorig jaar sloeg de vonk voorzichtig over. Linda was het vertrouwen in mannen kwijt na de breuk met haar Duitse vriend en stond niet meteen te springen om een nieuwe relatie te starten. Maar kijk, het is dan toch gelukt en blijkbaar is de liefde zo groot dat er nu een baby op komst is. Linda zit niet meteen op een huwelijksaanzoek van Bo te wachten. Ze wil eerst héél lang samen zijn met Bo voor ze die stap zet.
Leuk detail: Linda heeft al een trouwjurk die ze kocht voor de opnames van een videoclip voor Milk Inc. Die trouwjurk hangt nog steeds op zolder, benieuwd of en wanneer die ooit onder het stof vandaan gehaald zal worden.